Søjler/bjælker

Vores referenceliste er meget omfattende indenfor søjler og bjælker til byggerier rundt i hele landet. Vi vælges også ofte som leverandør, når der stilles specielle krav til finish fx ved synlige samlinger og lignende. Vi er gerne behjælpelige med beregning og opmåling og tager ansvar helt fra start til den sidste bjælke er monteret.

Vores produktionshal er 18 m bred og 48 m lang og har i hver gavl en port-adgang på 5×5 m. Vi håndterer vores emner med 2 stk. portal kraner med max. løftekapacitet på 10 tons. Desuden har vi en malerhal, hvor vi kan male til korrosionsklasse C2-M i henhold til DS/EN 12944.

Vi er certificeret i henhold til EN1090-1 og deltager gerne i beregning, opmåling og dimensionering. Ofte kommer vores erfaring desuden vores kunder til gode i form af spændende, konstruktive idéer, som kan give enten tekniske, økonomiske eller visuelle fordele.

LEVERING TIL HELE LANDET

Vi kender vigtigheden af levering til tiden, og for os er det helt afgørende at overholde indgåede aftaler på alle punkter.

Ønsker du et tæt og godt samarbejde med en seriøs og meget kvalitetsbevidst leverandør af søjler og bjælker i stål, er Hammerum Stålbyg et godt og trygt valg.

KONTAKT OS

JOHAN LIND BRUNSBORG

Mobil: +45 22 62 61 00 
Mail: johan@hammerumstaalbyg.dk

FRODE CARLSEN

Mobil: +45 93 10 61 15
Mail: frode@hammerumstaalbyg.dk

HAMMERUM STÅLBYG APS

Håndværkervej 18
7400 Herning

Hammerum Stålbyg ApS
Kontakt

Copyright © 2020 Hammerum Stålbyg A/S - Cooke- og Privatlivspolitik